20 de poveşti alese

Două surori sărace, Alda şi Nilda, trăiau cu mama lor într-o colibă. Alda, cea mai mare, era urâcioasă şi leneşă, în timp ce Nilda era harnică şi plină de voie bună. Într-o zi… …Şi din acea zi, Alda a devenit o fată mult mai amabilă, harnică şi bună cu ceilalţi, aşa cum era sora ei şi cum trebuie să fie toţi oamenii.

 

 

Nu. Nu toate povestirile din această carte au o morală, însă toate sunt scurte şi minunat ilustrate. Şi ce este şi mai important – literele sunt suficient de mari pentru piticii care abia de curând au început să citească singuri. Cufere zburătoare pline de comori, un păianjen care salvează un prinţ, o broască ţestoasă gigant şi o ploaie de stele care se revarsă peste pământ – sunt poveşti care se citesc pe nerăsuflate şi pe care copiii vi le pot apoi povesti cu uşurinţă. Povestea noastră preferată? Lumina pământului sau poate Spiritul din sticlă sau Pasărea cu aripi de aur sau…

 

 

povesti pentru copiiLa librăriile on-line, cartea are un preţ între 25-30 de lei.

You may also like...

1 Response

  1. La saitul dumneavoastra am gasit doar pareri avizate. Va recomand pentru felul in care redactati informatia in randurile de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *