Cum își pot crea copiii propriile jucării. Sute de modele gratuite + CONCURS

Pentru copii, perioada aceasta de două luni cât au fost nevoiți să stea acasă a fost incredibil de grea. Nu și-au văzut prietenii, nu și-au îmbrățișat colegii, nu au jucat leapșa în curtea școlii, nu s-au dat în leagăn. A fost chinuitor pentru ei și va mai urma o perioadă grea și de acum încolo. Va urma o vară întreagă în care vor mai exista restricții, în care nu vom putea pleca împreună cu ei în concedii și când activitățile realizate în casă vor fi cele care îi vor ține ocupați cea mai mare parte a timpului.

Așa cum v-am obișnuit, vin către voi cu o nouă propunere de activități creative pentru ce mici, care să îi ajute să treacă mai ușor peste perioada de izolare. Numai că de data asta este o super-activitate. Vor putea să își creeze singuri propria jucărie!

cum isi pot crea copiii propriile jucarii

Iar asta nu e tot. Activitatea pe care v-o propun vă poate aduce și un premiu care să vă ajute să imprimați sute de pagini cu activități creative – puteți câștiga una dintre cele două imprimante Canon Pixma.

Ca să putem participa la concurs, trebuie mai întâi… să ne jucăm 🙂

cum isi pot crea copiii propriile jucarii

Acestea sunt cele cinci personaje pe care le puteți găsi pe siteul Creative Park, o adevărată bibliotecă online cu resurse gratuite care m-a inspirat de multe ori atunci când aveam nevoie de noi idei de activități educative pentru copii. Rugați-l pe cel mic să aleagă unul dintre cele cinci personaje, veverița, iepurele, porcușorul, cățelul sau poneiul. Dați click pe oricare dintre personaje și veți fi direcționați către paginile unde găsiți toate instrucțiunile necesare pentru a-l imprima, decupa, lipi și asambla. Vă garantez că cei mici vor fi încântați să meșterească animăluțul pe care și l-au ales.

cum isi pot crea copiii propriile jucarii

cum isi pot crea copiii propriile jucarii

Sofiei i-a plăcut cel mai mult cățelușul. Am ajutat-o să îl imprime, l-a decupat și apoi l-a asamblat singură. A fost tare mândră de rezultatul final. În video vă arată cum s-a descurcat și cum puteți să asamblați cât mai ușor cățelușul.

 

MARELE PREMIU – O IMPRIMANTĂ MULTIFUNCȚIONALĂ CANON

Bun, am ales personajul și l-am asamblat. Ce se întâmplă mai departe?

  • fotografiați personajul gata asamblat și arătați-l într-un comentariu la postarea dedicată din pagina Facebook Canon;
  • postați comentariul și fotografia până la data de 27 mai pentru a intra în concurs și a putea câștiga una dintre cele două imprimante multifuncționale Canon G3411.

Foarte important: doar pe pagina de facebook Canon Romania se desfășoară concursul. Trebuie să arătați personajele create de copii într-un comentariu doar pe această pagină. Noi am arătat cățelușul nostru 🙂

cum isi pot crea copiii propriile jucarii

Copiii se vor bucura să audă că personajele alese de ei vor deveni parte dintr-o frumoasă poveste. Practic, copiii noștri vor selecta eroul care să reprezinte România într-o carte de povești cu personaje din toată lumea!

activitati pentru copii. modele gratuite

activitati pentru copii. modele gratuite

Pentru toată perioada asta grea care urmează, când copiii nu pot merge la școală sau la grădiniță, aveți la îndemână Creative Park cu sute de șabloane de jucării care pot fi descărcate gratuit, imprimate și decupate. Găsiți acolo animale, insecte, dinozauri, ponei, unicorni și câte și mai câte. Copilului vostru îi plac mai mult avioanele, mașinile sau locomotivele? Găsește și astfel de modele.

cum amenajezi un colt pentru lectura pentru copii

proiecte scolare gratuite

Pentru copiii mai mărișori, am găsit și idei de proiecte legate de știință. Sofia a realizat deja sistemul solar, astfel încât să rețină mai ușor ordinea planetelor și diferența între dimensiunile și structura lor. Pe Creative Park găsiți și machete pentru a realiza globul pământesc sau luna cu toate craterele ei. La fel de interesante sunt proiectele care explică atât de bine ce se află în interiorul Pământului, care sunt fazele lunii, care este structura Soarelui sau cum se formează cutremurele.
Spor la meșterit și succes tuturor la concurs!

You may also like...

2 Responses

  1. Cosmina says:

    Super idee! Ca sa participi la concurs, e necesar sa ai deja o imprimanta. Cine nu are una functionala acasa, clar nu are nici o sansa. Deci concursul, din star, nu ofera o egalitate de sanse.
    Multumim in schimb pentru toate celelalte ponturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *