DESPRE MINE

Sunt Andreea Iatagan

Sunt jurnalist de aproape 20 de ani. Am lucrat pentru mai multe ziare şi acum în televiziune, ca editor la Ştirile TVR.
Mai presus de toate, sunt mamă. Sunt un om mai bun datorită fetiţei mele. Din martie 2015 scriu aici despre experienţele noastre la şcoală şi acasă, despre temeri, greutăţi, dar mai ales despre minunile care ţi se întâmplă în fiecare zi atunci când eşti părinte.

Andreea Iatagan

CĂRŢILE MELE

Din dragoste pentru copii, am scris o poveste, Ploaia Curcubeu. E caldă, amuzantă, e o poveste adevărată cu libelule şi bondăriţe vesele. E o poveste despre puterea copiilor de a schimba lumea prin inocenţă, imaginaţie şi zâmbet. Mai multe detalii despre carte găsiţi aici.

Ploaia Curcubeu, carti pentru copii

Aventurile libelulei colorate şi zănatice din Ploaia Curcubeu continuă în a doua carte, Spiriduşii Luminii. Când termină şcoala, libelula Carla devine Explorator, aşa cum nu mai fusese nimeni în Ţinutul Gâzelor până atunci. Înfruntând întunericul şi cea mai aprigă furtună, libelula ajunge pe tărâmul unor spiriduşi care… aduc lumină. Spiriduşii Luminii e o carte care le spune copiilor să fie curioşi şi curajoşi şi să nu judece pe nimeni după simpla înfăţişare.

Ambele cărţi le găsiţi în toate librăriile din ţară, dar şi pe site-ul editurii pandoram.ro, parte din Grupul Editorial Trei.cărţi pentru copii. Spiriduşii Luminii. Andreea Iatagan

cărţi pentru copii. Spiriduşii Luminii. Andreea Iatagan

ATELIERE DIN ŞCOLI ŞI GRĂDINIŢE

La invitaţia doamnelor învăţătoare şi educatoare, am avut imensa plăcere să mă întâlnesc cu sute de copii din şcoli şi grădiniţe. Cu toţii au fost curioşi să afle despre aventurile Riţei şi ale libelulei Carla. Au pus o mulţime de întrebări: cum se naşte o poveste, unde găsesc scriitorii idei pentru cărţile lor, cum se tipăreşte un volum. Le-a plăcut să le povestesc despre puterile şi talentele pe care fiecare dintre ei le au. Şi despre cât sunt de speciali. Sper că le-am insuflat, măcar puţin, dragostea pentru poveşti şi pentru lectură.

Dacă vreţi să vin şi în clasa voastră, scrieţi-mi pe adresa a.iatagan@gmail.com. Abia aştept să vă întâlnesc.

ateliere de lectura in scoli

 

fotografii de la atelierul Ploaia Curcubeu

Ploaia Curcubeu in scoli

Ploaia Curcubeu in scoli

Ploaia Curcubeu in scoli

fotografii de la atelierul Spiriduşii Luminii

ateliere de lectura in scoli

spiridusii 2

ateliere de lectura in scoli

ateliere de lectura pentru copii in scoli

Mă găsiţi oricând online şi la adresa de e-mail a.iatagan@gmail.com

Iar dacă vrei să ţinem legătura, te poţi abona la newsletter, pe banda portocalie de mai sus. Îţi mulţumesc pentru prietenia ta :)