DESPRE NOI

Sunt ANDREEA IATAGAN

Andreea Iatagan

Sunt jurnalist de aproape 20 de ani. Am lucrat pentru mai multe ziare şi acum în televiziune, ca editor la Ştirile TVR.
Mai presus de toate, sunt mamă. Sunt un om mai bun datorită fetiţei mele. Din martie 2015 scriu aici despre experienţele noastre la şcoală şi acasă, despre temeri, greutăţi, dar mai ales despre minunile care ţi se întâmplă în fiecare zi atunci când eşti părinte.

CĂRŢILE MELE

Din 2017 scriu poveşti pentru copii cu libelule hoinare, bondăriţe vesele, iepuri înţelepţi şi vulpi polare pline de imaginaţie. Cărţile le găsiţi în toate librăriile din ţară, inclusiv în cele online, dar şi pe site-ul editurii pandoram.ro, parte din Grupul Editorial Trei. Le puteţi răsfoi sau citi mai multe despre mine chiar AICI.

ATELIERE DIN ŞCOLI ŞI GRĂDINIŢE

La invitaţia doamnelor învăţătoare şi educatoare, am avut imensa plăcere să mă întâlnesc cu sute de copii din şcoli şi grădiniţe. Le-a plăcut să le povestesc despre puterile şi talentele pe care fiecare dintre ei le au. Şi despre cât sunt de speciali. Sper că le-am insuflat, măcar puţin, dragostea pentru poveşti şi pentru lectură. Dacă vreţi să vin şi în clasa voastră, scrieţi-mi pe adresa a.iatagan@gmail.com. Abia aştept să vă întâlnesc. Mai multe detalii despre atelierele mele, găsiţi AICI.

Sunt DIANA ANGHEL

viata cu un bebelus

Sunt jurnalist şi proaspătă mamă, a doua oară… la 39 de ani. Am născut o frumuseţe de fetiţă care s-a împrietenit imediat cu fratele ei mai mare. Mult mai mare. 🙂 Şi aşa am pornit într-o aventură uimitoare pe care încerc să o păstrez aici, pe blog. Pentru că aş vrea să nu uit niciodată clipele pe care le petrecem împreună noi patru, familia noastră frumoasă.

viata cu un bebelus
viata cu un bebelus jocuri pentru copii mici