Idei pentru o zi de naştere specială

Pentru părinţii care se pregătesc de aniversarea celor mici, am pornit în căutare de idei pentru a transforma acea zi într-una cu totul specială. Am găsit câteva, uşor de pus în practică. Ele pun în valoare relaţia dintre părinţi şi copii şi dau micuţului sărbătorit sentimentul că este unic şi minunat.

pe furisFurişaţi-vă în camera lui în timp ce doarme şi lipiţi-i câteva decoraţiuni, baloane sau ghirlande…

 

mic dejunÎncepeţi ziua cu un mic dejun special: clătite sau o brioşă în care să puneţi o primă lumânare în care să sufle.

 

esti minunatÎn faţa tortului, când abia a suflat în lumânări, spuneţi-i că este minunat şi spuneţi-i şi de ce: enumeraţi toate micile lucruri care vă vin în minte şi care îl vor face pe sărbătorit să se simtă cu adevărat special.

 

cand te-ai nascutPovestiţi-i, iar şi iar, despre ziua în care s-a născut. Despre cât de fericiţi aţi fost, despre cum arăta înfăşat în scutecele micuţe, despre primul scâncet şi primul sărut pe care i l-aţi dat.

 

biletele cu mesajeÎnşiraţi prin casă bileţele cu mesaje drăguţe pentru micul sărbătorit. Ascundeţi-le în dulapul de haine, în cutiile de jucării…

 

surpriza de sub pernaAscundeţi un mic cadou sub pernă – o carte, spre exemplu. O va găsi înainte de culcare şi îi va plăcea să îi citiţi din ea, chiar dacă o poate face şi singur.

 

jurnalul cu amintiriPuteţi începe un mic jurnal în care să scrieţi împreună, la fiecare aniversare, lucrurile frumoase pe care le-aţi făcut în anul care a trecut. Când va creşte, jurnalul îi va aminti momentele cele mai frumoase ale copilăriei.

 

Pentru cadouri inspirate

jucarii educative, jucarii lemn, jucarii de construit

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *