Micul Prinţ pentru copii

Pentru adulţi, Micul Prinţ nu e o carte uşor de citit. Fiecare îi descoperă alte dedesubturi şi îi pătrunde alte sensuri. Pentru că, în simplitatea ei, e o carte profundă şi cu infinite niveluri de înţelegere. Pentru copii, e o poveste care îi face să râdă de oaia prea bătrână sau prea bolnavă, să se mire de vulcanii de pe planeta cu o singură floare, să întrebe, curioşi, cum se poate să îmblânzeşti o vulpe? Micul Prinţ pentru copii îi ajută să înţeleagă mai mult.

Micul prinţ pentru copii

Ediţia aceasta păstrează ilustraţiile simple şi frumoase ale autorului. Foloseşte, însă, un corp de literă mai mare şi aeriseşte paginile astfel încât rândurile să poată fi citite uşor. Şi, mai presus de toate, selectează din carte momente-cheie pe care le prescurtează şi cărora le subliniază, astfel, esenţialul.
Copiii pot pătrunde acum mesajele importante ale cărţii. Cu sau fără ajutorul nostru. Vor afla că prietenia se clădeşte cu răbdare, încetul cu încetul. Că lucrurile cu adevarat importante se simt cu sufletul. Că nimic nu trebuie judecat la prima vedere. Şi că:

Ceea ce e important nu poate fi văzut cu ochii.

Micul Prinţ pentru copii este un proiect al Bebe Librărie care pe noi ne-a făcut să zâmbim seară de seară, înainte de culcare.

 

Citeşte şi: Micul Prinţ – filmul care reînvie o poveste extraordinară

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *