O carte. Un cântec. Un mesaj de pace.

 

De Ziua Mondială a Păcii a ajuns în librăriile noastre o carte cu totul specială: Imaginează-ţi. Sau Imagine, aşa cum este titlul original. Vă sună cunoscut? Da. Acesta este titlul melodiei scrise şi intepretate de John Lennon, unul dintre membrii formaţiei Beatles.

Carti pentru copii. ziua mondiala a pacii

Imaginează-ţi este o carte ilustrată care aduce mesajul de pace al lui John Lennon aproape de copiii de astăzi. Pe fiecare pagină este unul dintre versurile melodiei, care ajung mai uşor la sufletul celor mici prin ilustraţiile cu tâlc şi porumbeii veseli şi coloraţi.

Carti pentru copii. ziua mondiala a pacii

Cartea e emoţionantă şi va deschide discuţii interesante cu cei mici despre lumea în care trăim, cu bune şi cu rele. Dar şi despre muzică, pentru că Imagine şi mesajul său puternic au rămas în istorie.

Carti pentru copii. ziua mondiala a pacii
Cartea este editată în colaborare cu Amnesty International, care luptă pentru demnitatea umană. Încasările din dreptul de autor pentru acest volum vor merge către această organizaţie. În România, Imaginează-ţi este editată de Pandora Publishing, parte din grupul Editorial Trei.

Carti pentru copii. ziua mondiala a pacii

Ziua Mondială a Păcii se celebrează pe 21 septembrie în toate statele membre ale Organizaţiei Naţiunilor Unite, încă din 1982. 

 

Citeşte şi:

  • povesti pentru copii
    Cum schimbă poveştile creierul

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *