Declaraţie de dragoste

Când o mamă îi spune copilului ei ”Te iubesc”, o face simplu, delicat, intens, profund, sincer, cu speranţă, cu teamă, cu putere, cu timiditate, cu căldură… Indiferent cum îi spune copilului ei ”Te iubesc”, o mamă vorbeşte cu sufletul. Ceea ce urmează e o declaraţie de dragoste. Vă rog, citiţi cu sufletul.inimioare lat

Te iubesc

de Alina Olteanu

Trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste din viața mea alături de cel care mi-a furat inima de la prima privire. Nu e nicio exagerare: l-am iubit încă dinainte de a-l cunoaște. Relația noastră de dragoste este atât de complexă și se adâncește cu fiecare clipă care trece!

Ca orice relație de dragoste, și a noastră a avut nevoie de timp ca să crească. Timpul necesar pentru a ne cunoaşte, pentru a ne obişnui unul cu celălalt şi cu rolul pe care îl jucăm unul în viaţa altuia.

Ca orice relație de dragoste, mă consumă dar îmi dă și putere, uneori mă înalţă, alteori mă doboară. De multe ori îmi depășește așteptările, iar uneori nu se ridică la înălțimea lor.

Ca orice relație de dragoste, presupune muncă asiduă, dar și cele mai mari satisfacții.

Ca în orice relație de dragoste, fericirea lui este mai importantă și în același timp egală cu fericirea mea. Teama mea cea mai mare este de a nu-l pierde. În tot ceea ce fac, gândul meu este la el. Sunt dependentă de el, dar asta mă face mai fericită ca niciodată.

Când nu sunt lângă el, chiar si pentru puțină vreme, mă topesc de dor și abia aștept să-l strâng în brațe și să-i aud glăsciorul strigând “MAMA”.

 

Citeşte şi: Prima naştere, în aşteptarea magiei

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *