Puterea dragostei. Îmbrăţişarea salvatoare.

Povestea asta e veche, dar eu abia acum am aflat de ea. Am citit-o cu ochii în lacrimi. Pentru că ea arată că iubirea adevărată este atât de puternică, încât poate salva vieţi. Iată ce s-a întâmplat în octombrie 1995 şi a schimbat regulile medicinei.

Kyrie şi Brielle s-au născut într-un spital din Massachussets. Nu au avut cel mai uşor start în viaţă. Gemenele s-au născut prematur şi cântăreau fiecare, doar un kilogram.

Au fost puse în incubatoare diferite. Kyrie şi-a adunat forţele rapid şi a început să ia în greutate. Dar sora geamănă nu se simţea bine deloc. Nu avea alte probleme de sănătate decât cele date de prematuritate. Dar nu putea respira, plângea mereu şi avea culoarea vineţie cu care se născuse.

Asistenta care le avea în grijă a făcut tot ce putea pentru Brielle. Era mereu lângă ea, dar nimic nu părea să funcţioneze. Medicii nu îi mai dădeau nicio şansă.

Asistenta a încercat ceva ce era împotriva regulilor spitalului. A pus-o pe Brielle în incubator alături de sora ei geamănă care se simţea bine. Aproape imediat, Kyrie şi-a îmbrăţişat sora. Au rămas aşa ore bune. La sfârşitul zilei, starea micuţei Brille se îmbunătăţise. Nu mai plângea şi căpătase rozul nou-născuţilor sănătoşi.

Cele două fete au fost lăsate împreună în incubator. Nimeni nu le-a mai despărţit. Şi s-au simţit din ce în ce mai bine, până au putut să meargă acasă, amândouă, perfect sănătoase. 

legatura dintre frati. imbratisare

sursa foto: lifenews.com

Un fotograf de la un ziar local a surprins îmbrăţişarea salvatoare. Imaginea aceasta a devenit simbol pentru puterea şi energia cu care se nasc copiii şi pentru incredibila legătură dintre gemeni.

Fetele au crescut şi sunt sănătoase. Legătura dintre ele este la fel de puternică.

legatura dintre frati. imbratisare

legatura dintre frati. imbratisare

sursa foto: lifenews.com

Evenimentul a schimbat politicile maternităţilor în ceea ce priveşte gemenii. Studiile clinice au demonstrat că asistenta de la spitalul din Massachussets avusese dreptate: după naştere, gemenii trebuie puşi în acelaşi pătuţ şi îngrijiţi împreună.

În urmă cu trei ani, o altă naştere prematură a întărit ideea legăturii incredibile care există între gemeni. Fotografia a surprins momentul în care cele două surori se iau de mână la numai câteva secunde după naştere. S-a întâmplat în Ohio.

legatura dintre frati. imbratisare

legatura dintre frati. imbratisare

sursa foto: life.com

Doamne, cât de mult mi-aş dori să putem folosi energia asta vindecătoare cu care ne naştem şi pe care o purtăm în noi!

 

P.S.
Dacă ţi-a plăcut articolul, hai să ţinem legătura. Abonează-te la newsletter, pe banda portocalie de mai sus. Îţi voi trimite noutăţile şi articolele mele. Îţi mulţumesc pentru prietenia ta 🙂

Citeşte şi:

  • copii creativi
    Creativitatea copiilor are nuanţe infinite. Până la un moment dat…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *