Redecorează înainte de şcoală!

Şcoala poate să înceapă cu mai mult entuziasm dacă schimbaţi câte ceva în camera copilului. Lampa de pe birou, poliţele pentru cărţi sau decoraţiunile de pe perete. Lucraţi la asta împreună cu cel mic şi povestiţi-vă unul altuia experienţele plăcute de la şcoală. Pentru idei de decorare, iată sfatul celor care se pricep cu adevărat la asta:

Idei de decorare a camerelor de copii

de DIANA MIHĂILĂ, diybazaar.ro

Pentru a-l stimula și a-l introduce ușor în atmosferă, folosiți începutul de an școlar drept pretext pentru o reamenajare a camerei sale, cu accent pe zona de studiu. Îl impulsionați să își facă lecțiile cu drag încă din prima săptămână de școală!11350193_10206156765909592_1773001921_n

sursa foto: pinterest

Ideal ar fi ca la fiecare început de septembrie să faceți mici schimbări în dormitorul copilului. Astfel va asocia momentul cu ceva plăcut din viața lui și va aștepta cu nerăbdare să se reîntoarcă în bancă.

Nu trebuie să faceți investiții majore în redecorare. Câteva seturi noi de creioane și organizatoare pentru activități creative, poate un scaun nou și ați rezolvat situația într-un an. În altul puteți înlocui draperiile și lampa de birou. Apoi, un an mai târziu, schimbați covorul și adăugați câteva cărți noi la colecția sa. Soluții se găsesc pentru toate buzunarele! Iată câteva idei care vă pot inspira.

camere pentru copii sursa foto: pinterest

În cazul în care aveți acasă un prichidel, îl puteți răsfăța și pe el cu câteva noi ornamente și decorațiuni. Iată 15 idei de amenajare pentru segmentul de vârstă 0-5 ani. Dacă vă plac proiecte de do it yourself (DIY) pentru copii, pe site-ul DIY Bazaar găsiți o multitudine de tutoriale pe care le puteți încerca împreună cu cei mici.

Citeşte şi: Adunarea şi scăderea… în culori. Un tabel ingenios pentru copiii de la clasa pregătitoare şi de la clasa I

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *