Teroarea notelor mari. Eu ce mă fac?

You may also like...

9 Responses

 1. o femeie says:

  anul asta e clasa a 3a. Au fost evaluari de sfarsit de an. Stiti la ce a iesit cel mai prost? religie:D . Va rog, sa nu ziceti la socrii ca am copil de nota 6 la religie 😀

 2. Boldorea says:

  Aveti mare dreptate! Din pacate,cei care sunt la conducere sau care fac manualele nu stiu aceste lucruri esentiale…e f grav ce se intampla in sistemul de invatamant..

  • Asta este matea mea durere: ca manualele sunt greoaie, stufoase, scrise pentru specialisti si nu pentru copii. E unul dintre motivele pentru care elevii nu sunt interesati de anumite materii.

 3. Lola says:

  Asa este, din pacate, multe notiuni sunt pentru adulti, nu pentru copii. Copilul meu a terminat cl a 4 a si au fost probleme la mate pe care le-am citit de 2,3 ori ca sa pricep ceva. Si eu îl încurajez sa se bucure de viata si de copilarie…care a devenit tot mai scurta…Cum nu se schimba nimic bun in tara, cu siguranta si programa va ramâne pe veci, la fel. Deci, bucurati-va de viata si de copii vostri!!

 4. Violeta says:

  Va imbratisez si va impartasesc temerile. Doresc sa va povestesc experienta mea de mama unei fetite de clasa a VIII-a. Am ” pacalit” cat de mult s-a putut sistemul. Are inclinatii clare inspre artele plastice si din clasa a VI-a am transferat-o la o scoala de specialitate unde face cu mare placere ceea ce ii place, dar si materiile de cultura generala. Examenul de capacitate a constat in probe practice care au atarnat greu , cam 75% din nota de inscriere la liceu. A sustinut si probele de limba romana si matematica, dar fara presiunea enorma pusa pe colegii ei de generatie. Mai am inca doi copii care abia acum incep scoala si sunt in continuare preocupata si ingrijorata de ce cale sa alegem pentru si impreuna cu ei. Mult succes si incredere va doresc!

 5. Cristina says:

  Apropo de comentariul religia,eu sunt prof de religie si o spun cu mandrie,la fel cum o fac si elevii mei cand spun lucruri atât de frumoase despre această disciplină.Nu trebuie sa generalizam. Din păcate nu toți colegii fac ca aceasta ora care dezvoltă si pune un mare accent pe principiile morale,sa fie plăcută,cum de altfel se întâmplă si la alte discipline.Sincer ma doare când vad ca mereu se loveste in acestă ora si fiecare își da cu părerea intr-un mod cat mai negativ.Parca a devenit o moda sa nu dorești ora de Religie,este ca si cum ai spune nu-l doresc pe Dumnezeu in sufletul copiilor……trist….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *